Iniciatives de Ciutat

Temps Lliure. Dinamització sociocultural. Formació

Novetat

10 anys d'activitats d'estiu a Capsepera

Activitats d’estiu a Capdepera 2014

ESTIU ESPORTIU

CURSOS DE NATACIÓ

10 Anys d’activitats d’Estiu a Capdepera

Què són?

Són un conjunt de propostes d’activitats de temps lliure per als nins i nines de Capdepera, emmarcades dins del “Servei lúdic-infantil. Estiu 2014” de l’Ajuntament de Capdepera.

Qui gestiona?

Les activitats són gestionades per INICIATIVES DE CIUTAT (Escola Esportiva i Escola de Natació al Poliesportiu de Capdepera). Celebren enguany el seu 10è aniversari al capdavant de la gestió d’activitats de temps lliure a Capdepera. Des d’aquí volem agrair al poble de Capdepera i al seu Ajuntament la confiança que, al llarg d’aquests darrers 10 anys, ha dipositat sobre nosaltres. Gràcies!


Fitxa d’inscripció en les activitats

pic descarrega full inscripció 

Com emplenar el full d’inscripció: 1. Empleni les dades de la persona participant en l’activitat. 2.Marqui amb una creu l’activitat en la que s’inscriu i el període d’inscripció del seu interès. 3. Si tria Escola d’Estiu o Esportiva, indiqui quins altres serveis desitja (guarderies i/o menjador) marcant amb una creu el requadre corresponent. 4. Calculi el total a pagar sumant el preu de l’activitat i dels altres serveis de la seva elecció. 5. Indiqui el descompte, si li és aplicable. 6. Calculi el total de la inscripció sumant totes les quantitats i restant el descompte.


Pagament de la Inscripció

El pagament de les inscripcions es farà en el banc del titular de l’activitat, indicant en primer lloc el NOM DEL PARTICIPANT seguit de l’ACTIVITAT EN QUÈ ES MATRICULA.


Documentació que s’ha d’aportar per a la inscripció

Fitxa d’Inscripció en les activitats,
Fotocòpia DNI pare/mare/tutor,
Fotocòpia assegurança mèdica,
Comprovant pagament bancari,
Fotografia recent del participant,
Acreditació de la tutela, si s’escau.


Descomptes

Escola Esportiva

Diapositiva1

Escola de Natació

Diapositiva2


INFORMACIÓ D’INTERÉS DEL CAMPUS

Lloc d’inscripció per a totes les Activitats

Si teniu qualsevol dubte: no esteu segurs de quin és el preu de la vostra opció, no sabeu quina documentació o tràmit heu de realitzar per inscriure-us al campus, etc., consulteu amb nosaltres bé personalment, bé per telèfon:

971.754.860/636.841.732


Devolucions

Es reemborsaran els imports abonats si és per motius justificats (malaltia sobrevinguda o similar).

Protecció de dades

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, l’informem que les dades que vostè ens proporciona amb aquest full d’inscripció son incorporades als fitxer de Clients titularitat de l’empresa INICIATIVES DE CIUTAT, SL. Les seves dades seran utilitzades en la gestió administrativa i comercial de la seva petició i de la nostra eventual relació contractual. L’informem igualment que pot exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en la Llei a través de carta dirigida a la següent adreça: INICIATIVES DE CIUTAT, C/ Caro, 4, 3r. 07013 Palma o bé mitjançant correu electrònic adreçat a idc@iniciatives.cat.


També recomanam

Iniciatives de Ciutat i Factoria de Somnis col·laboren amb The Green Frog Academy en l’organització del Primer Campus d’Anglès a Irlanda, Estiu 2.014. Tota la informació la trobareu a les webs:

www.factoriadesomnis.org

www.campusingles.org

Si clicau sobre les imatges accedireu als fulls informatius del Campus d’Anglès a Irlanda:


Post navigation